9. feb, 2017

Interieur

Omdat mijn passie nieuw zeeland is en ik het ook super leuk vind om accesoires te vinden voor in mijn huis dacht ik, ik ga eens op zoek naar mooie dingen uit nieuw zeeland.

Zelf heb ik in de kast een mooie kiwivogel staan van gaas, een koru geblazen van glas en nog wat kleine accesoires, ook ben ik heel blij met een prachtige schelp die ik gevonden heb op het strand tijdens mijn reis. ( pas op met dingen mee naar huis te nemen, sommige spullen uit de natuur mogen niet mee naar huis)

Als je gaat zoeken naar typische nieuw zeelandse dingen, kom je al snel uit op idd de kiwivogel, de Koru maar ook zeker spulletjes met of van Paua shell, dit glimmende schelpje kom je op vele artikelen tegen en wordt vaak verwerkt in Maori spullen.

Maar verder wijken de nieuw zeelanders niet zo af van wat wijn hier in europa mooi vinden. Het is een westers land, met sommige dingen komen ze eerder dan wij maar ook andersom gebeurt. Toen wij daar waren zag je overal de borden met teksten, dat zag je toen hier nog niet terwijl je er nu werkelijk waar niet meer om heen kunt.

Wat is jouw favoriete item wat je meebracht uit nieuw zeeland?