4. apr, 2016

And Back

Na een periode van drukte rondom onze verhuizing en problemen met internet en tv kan ik eindelijk weer bloggen. Gelukkig maar want ik heb nog voldoende te schrijven.
Mijn schoonouders verblijven nog steeds in Nieuw Zeeland en sturen geregeld mooie foto's op, net zoals vorige week van de Hamilton Gardens en deze week toeren ze rond in de buurt van Pahia.
Op het werk vertrekt een collega as zondag naar Nieuw Zeeland voor 6 weken en ook daar hoop ik mooie foto's en verhalen van te mogen zien en natuurlijk ben ik stik jaloes op haar.
Maar terwijl ik dit typ zit ik heerlijk in mijn nieuwe huis te genieten van alle ruimte de rust die hier in het dorp heerst en de eerste zonnestralen, want hier begint de lente en dat houdt automatisch in dat in Nieuw Zeeland de herfst begint.
Ik ben van plan om in onze nieuwe tuin Lupines te gaan zaaien/planten om een beetje het Lake Taupo gevoel naar Nederland te halen. 
De mooie foto die we in de buurt van Rawena gemaakt hebben hangt ook al op en voor de handgemaakt maori harten heb ik ook al een plekje bedacht. De kiwivogel kijkt ook al vanuit de kast de nieuwe kamer in en zo kan ik nog wel even door gaan. Nieuw Zeeland zit in ons hart, hoofd en een beetje in ons huis. Heb ik al verteld van de prachtige schelp die ik gevonden heb, ja ook die heeft een mooi plaatsje in de kast.
Als ons huis, tuin, garage etc helemaal op orde is gaan we sparen voor een andere auto, stiekem hoop ik dat we daarna mogen gaan sparen voor een mooie reis naar Nieuw Zeeland met de kids, maar dat is een kostbaar plaatje. Tot die tijd doe ik het maar met foto's en verhalen van andere en geniet ik van de plaatjes op twitter, instagram en pinterest. Bezoek daar ook mijn pagina's eens.
Als je ook een mooie foto of verhaal heb, stuur hem mij dan, dan verwerk ik hem in mijn blog.

Tot snel allemaal

Kiaora