28. dec, 2015

Nieuw Zeeland

Vandaag precies 2 jaar geleden begon mijn passie voor nieuw zeeland.
Vandaag precies 2 jaar geleden zaten we net in de lucht om naar nieuw zeeland te gaan.
Vol met verhalen en foto's van familie over hoe mooi en geweldig het daar zou zijn.
We vlogen eerst naar Bangkok en toen naar Taipei, waar we 12 uur moesten overbruggen in een hotel. Dit was voor ons al een hele beleving. Wat een mooi vliegveld heeft Taipei zeg maar wat is het daar streng zeg.
Toen naar Sydney en uiteindelijk waren we dan in Auckland. De entree is prachtig daar. ( stomstom vergeten een foto van te maken) En de controle's zijn streng maar wel heel aardige mensen.
De familie stond ons op te wachten en het zonnetje scheen met een prachtig blauwe lucht, super.
Nou de rest van onze reis heb ik al grotendeels beschreven in mijn blog. 


Januari 2015 hebben we een poging gedaan via een bureau om een visum te krijgen om te emigreren. Helaas is dit niet voor ons weggelegd. We hadden een kans van 30% dat het zou lukken. Dit zou ons alleen al 3000 euro kosten. Waren we met zijn tweetjes geweest dan hadden we deze 30% procent gegrepen en waren we gewoon gegaan. Maar met 3 opgroeiende kids vonden we deze stap een te groot risico. 
Maar wat hopen we nog eens terug te mogen gaan, het liefst met de kids natuurlijk.

Ik wil iedereen een fijn uiteinde wensen en veel geluk in het nieuwe jaar.
Mijn schoonouders een fijne reis van 3 mnd in nieuw zeeland wensen en ook mijn collega die in 2016 voor een aantal weken erheen gaat, heel veel pleizer meis.
En ik blijf gewoon bloggen.
Tot nu toe heb ik al 7 vermeldingen in verxchillende online kranten en reisbladen gehad ondanks dat ik in het nederlands blog. Dus helemaal super.
Ik hoop zo door te mogen te gaan en misschien wat uit te breiden met advertenties etc, maar daar moet ik mezelf eerst maar eens in gaan verdiepen.

 

Kiaora!!!