4. okt, 2015

Mijn gevoel

Alweer een aantal maanden bezig met mijn blog. Begonnen om iets voor mezelf te doen, uitgegroeid tot iets waar veel mensen van genieten. 
Nieuw Zeeland is het mooiste land ter wereld waar ik geweest ben en waar ik zeker te weten nog vaak terug naar toe wil gaan.

Het land waar ik met mijn gezin naar toe wilde emigreren, maar wat helaas niet zo mocht zijn. Het land waar familie van mijn man woont en dat ik dankzij die familie dit mooie land heb mogen ontdekken.
Het land van de Maori's  kiwivogels,  the Allblacks, The silver Fern en de vele mooie natuur gezichten, de vulkanen, bossen, stranden, bergen en vergezichten.
Het land dat door vele mensen wordt aanbeden, waar veel mensen naar toe willen maar er nooit aan toe komen.
Jammer dat het zover weg is, jammer dat een ticket zo ontzettend duur is, jammer dat je er niet zomaar even een weekje op en neer naar toe kan. 
Maar als het goedkoper en dichterbij was geweest was de magie misschien ook wel minder geweest.

Dat ik Nieuw Zeeland een warm hart toe draag is voor vele denk ik wel duidelijk, De Tiki tatoo op mijn rug zegt denk ik al genoeg. Maar door de laatste maanden veel bezig te zijn geweest met dit blog, de leuke reacties die ik daar op krijg, De Followers op Twitter uit Nieuw Zeeland vooral, dat is toch zeker een boost om door te gaan, ook al is de inspiratie soms ver weg.
Ik hoop nog lang dit blog te mogen schrijven, vele reacties te krijgen en inspiratie op te doen via lezers. Mijn nichtje die nu in Middle Earth is, mijn schoonouders die volgend jaar 3 maanden die kant op gaan en kaartjes vanuit die kant van de familie die er woont.

Tot snel weer en bedankt 

Kia- ora