19. mei, 2015

The lost Spring

Hallo,

Zoals beloofd een stukje over een dagje spa.
Waarschijnlijk maak ik nu reclame, maar dat is de eigenaren van The lost spring zeker gegund.
Mocht je ooit de gelukkige zijn om naar Nieuw Zeeland te gaan, dan is een dagje relaxen hier zeker aan te raden.

Nu moet ik je eerlijk bekennen dat ik in Nederland nog nooi naar een spa of beauty gebeuren ben geweest, simpel weg omdat ik het te duur vind. Dus ik heb geen vergelijk en ik ben misschien bijvooroordeeld omdat ik verliefd ben op Nieuw Zeeland, maar wat ik daar voor moois heb gezien, ik weet zeker dat jullie het met mij eens gaan zijn.

We reden naar een woonwijk in Whitianga en reden toen gewoon een poort door om bij mensen achter te komen, tot zover leek het normaal ( ik dacht nog oja mensen die hun achtertuin omgebouwd hebben en daar kunnen we wat ronddobberen) Nou dat ze hun achtertuin omgebouwd hadden dat klopte, maar je waande jezelf compleet ergens anders, je hoort niets geen verkeer of wat dan ook, je bent echt even weg.

Je hebt er verschillende baden en die zijn allemaal natuurlijk, niets kunstmatigs aan, echte hotpools en mineralen baden. Voldoende relaxbedden, kleine barretjes waar de heerlijkste cocktails gemaakt worden, Kleine watervalletjes, inhammetjes voor wat privacy etc.
Je kan reserveren voor allerlei behandelingen, massage met of zonder eten erbij.

Omdat wij er op vakantie waren en het hoog zomer was hebben wij ons alleen te goed gedaan aan de verschillende baden die er waren.
Maar van familie hoorde ik dat je jezelf er echt kan laten verwennen een hele dag.
Wat ik ook erg belangrijk altijd vind is dat het schoon is en dat je je spullen goed kan opbergen.
Nu ben ik in heel Nieuw Zeeland niets tegen gekomen wat echt vies was en de criminaliteit staat daar ook op een laag standje dus dat zat daar ook wel goed.
Hiernaast en in mijn gallerie staan wat foto;s van deze mooie spa.
Zie jullie snel weer.